Prestanak postiranja………..

Postovani blogerasi,

Zelim da vas obavjestim da ovaj blog konacno prestaje sa daljnim radom. Postovi i recepti koji su do sada prilozeni ostaju i dalje za upotrebu svakom kome budu potrebni, ali novi postovi se nece postavljati. Posto sam prije par mjeseci ponovo postala mama, zaista nemam vise vremena da sjednem za kompjuter i da tipkam nove recepte. Za sad imam i previse obaveza da bi mogla da odrzavam i ovaj blog, prema tome odlucila sam da stanem sa daljnim radom. Mozda nekad ponovo se pridruzim vama a do tada zelim vam svako dobro i sve najbolje u vasoj buducnosti. Da mi budete sretni i veseli i dobri kuhari i kuharice kao i do sada :). Nadam se da ste ponesto naucili od mene i da je ovaj blog ipak bio dobar potez od moje strane. Imate veliko mahanje od mene i nadam se da cemo nastaviti sa radom nekad u nekoj novoj buducnosti.

Topli pozdrav od vase Kuharice…..
 

I za kraj da skupa zasladimo 🙂

[IMG]http://i125.photobucket.com/albums/p64/Kuharica/baklava-3.jpg[/IMG]

[IMG]http://i125.photobucket.com/albums/p64/Kuharica/tota.jpg[/IMG]

17 komentara

  1. Zao mi je sto napustas ovaj ovako dobar i koristan blog, ali potpuno razumijem kolike su obaveze s malom bebom, kao i starijom dijecom. Neka ti ih Dragi Allah sakloni i sacuva, a i neka i tebi olaksa i da sabur — Amin!

    Puno ti hvala na svim dobrim receptima, i svaki hair!

  2. Kozarko, zao mi je sto nemas vise vremena da obradjujes blog. Svega sam naucila od tebe sto preko bloga sto privatno preko emailova i telefona :-). Redovno navracam na blog da pokupim koju ideju za rucak ili za slatko. Nadam se da ce blog ostati kao arhiva tako da su nam recepti dostupni.

    Puno selama od tvoje Sanjanke

  3. Aaa moja Kozarcanko, pa kako me fino iznenadi, cuj i drugu bebu dobila :))) mashAllah, cestitam, nek je sve najbolje i sa srecom. Na koji mail te mogu dobit…sto neko spomenu razlog sto prestajes sa radom je dobar i sladak, bas mi je drago. Sve naj vam zelim familijarno!! I sta je, curica il djecacic? Ne zatvaraj nam blog nek su tu recepti :)))

    Tvoja H

  4. Sretno sa novom bebicom i ostalom porodicom. Zao mi je sto napustas al razumijem te da se vremena nema toliko jer i ja imam malu bebicu.

    Hvala za sve recepte sto si postavila, puno sam puta pravila po tvojim receptima i mom muzu se sve svidilo.

    Sve najbolje u buducnosti ti zelimo i nadamo se da ces nam se nekad kad budes imala malo vise vremena vratiti ponovo!

  5. Neobux – redovno plaća i svakim danom sve više jača. Isplaćeni su već milioni dolara korisnicima a broj korisnika svakog dana sve više raste. I nikada ne kasne! VAZNO: NE MORATE NIŠTA UPLATITI i može se zarađivati samo od klikanja oglasa, ali prava je zarada na odrađivanju zadataka (taskova). Zarada ovisi o vašoj upornosti. Prijavite se na: http://www.neobux.com/?r=ipe44

Komentariši