beats by dre cheap

Pilece meso sa sirom

Sastojci potrebni: 125 g svjezeg kremastog kozjeg sira, 2 kasike nasjeckanog bilja po zelji, 1 cesanj bijelo luka sitno nasjeckan, sol i biber, 4 komada pilecih prsa bez kostiju ali da imaju kozu, 2 kasike maslinovog ulja. Priprema: Zagrijte rernu na 200 C. Pomjesajte sir koziji sa bjelim lukom i sa biljem.Nakraju dodajte so i biber.Uzmite piletinu i lagano nozem rasjecite tako da napravite nesto kao dzep. U to stavite nadjev sa sirom i ubodite cackalice da se nebi otvorilo.Ugrijte ulje i pecite piletinu mozda jednu 5 minuta, a prvo okrenuvsi je prema dole . Kada je primilo boje i zarumenilo se onda prevadite u tavu ili tepsiju i pecite u pecnicni jednu 10 minuta.Servirati na tanjure posuti sa malo friskog persuna i sluziti ......


http://bosniancook.blogger.ba
07/06/2006 03:17