beats by dre cheap

Pureca prsa sa sosom od jogurta

Sastojci potrebni:600 g purecih prsa,2 bjelanjka, 8 kasika skrobnog brasna , malo secera, sol i biber.

Za Umak: 4 dcl jogurta, 2 reznja bijelog luka, 1/2 struke vlasca, 1 kasicica ljutom umaka (tobasco, naravno ako volite ljuto), sol i bijeli biber.

Priprema: Prvo za umak izmijesamo jogurt, protisnuti cesnjak, kosani svjezi vlasac, ljuti umak (tabasco), sol i vrlo malo bijelog papra. Pureca prsa operemo i narezemo na trakice. Bjelanjke izmijesamo sa skrobnim brasnom, 1 malom kasicicom secera, solju i bijelim biberom pa u to uvaljamo narezana pureca prsa. U woku ugrijemo ulje i u njemu hrustavo poprzimo trakice puretine (trakice stavljamo jednu po jednu u vruce ulje i pazimo da se kod pecenja medjusobno ne zalijepe). Przene trakice vadimo na papir da upije masnocu i serviramo uz pripremljen umak.


http://bosniancook.blogger.ba
04/06/2006 05:44